15 aug. 2012

Prinsessorna

Idag har vi haft ännu en liten prinsessa på besök, Malvina den fina!
Vi käkade glass och badade :-) det var jätte mysigt och hon är den snällaste lilla tjejen att passa. Så lugn ,rolig och snäll <3
Melizza tyckte de va skoj att ha badkamrat :-)
Håller på att sälja mammakläder och andra kläder och en tv för fullt på fb så jag hoppas någon nappar innan raggarträffen. Det skulle vara roligt att ha lite xtra pengar eftersom jag hade tänkt att gå ut då eftersom underbara ninis fixat en fest på Folkan för mig,henne och Natalie.
Alla var bjudna så länge de inte blir bråk eller att idioter kommer ;-) . Skämt å sido...
Skulle kännas skönt att få komma ut en sväng eftersom de blir inte mycket egentid när man har barn .
Förstå inte vissa som kan lägga sitt barn i babygymmet eller gåstol eller liknande i 1-3 timmar för att spela tv-spel, sitta vid datan ,fixa mobilen,kolla bloggar osv osv. Enligt mig så tycker jag det är sjukligt. Självklart så är alla olika MEN fattar inte att dom har samvete.
Jag lever upp till så som jag tycker man ska behandla ett barn. Ett barn ska få va ute leka,träffa andra barn och socialisera sig överhuvudtaget. Jag vet att jag får dåligt samvete om jag har haft Melliz inne hela dagen utan att gör nått speciellt som att bada,hälsa på någon vän. sitta och träna på saker som att prata,krypa osv. eller läsa en bok eller nått . Nej för om de e dåligt väder ute som jag verkligen inte kan ta en promenad i så hittar jag iaf på något med henne. Jag kan stolt säga att jag umgås med mitt barn och jag älskar det. Samtidigt som jag den dagen kan städa,laga mat,dusha  och göra alla vardagliga saker. Visst jag får räkna bort att sitta vid datan ,spela eller så men de gör mig inget :)
Jag har iaf gott samvete när jag lägger mig på natten :) Sedan märks det på Melizza med. Hon grinar sällan för människor som pratar med henne, utan bara ler . Hon känner sig trygg i min närvaro . och de är skönt för sinnet att känna sig som en hjälte för sitt lilla hjärta <3

Så DISS till de som tycker de e viktigare med sig själv än sina barn och HISS till alla föräldrar som är helt underbara <3 .


Hiss till underbaraste Pappan i världen som verkligen bryr sig <3

Sedan så tänker jag inte på någon speciell utan jag har tagit detta bara rakt ut huvudet så om du som förälder kanske tar åt dig så är ju de upp till dig. Då vet du ju att du gör precis de jag skrev och ni andra som ´tycker kanske jag har rätt ? eller så ni vet ju att ni är inte sånna <3

Imorgon ska jag till skansnäset och fixa bilen och käka pizza hos min morfar :) Det ska bli så skönt att få komma bort en liten sväng :) Det är så mysigt där och jag hoppas jag får träffa hans dotter med barn :) Det var så längesedan jag såg dom :)

Fick äntligen en bild på mommas grav med . DET VAR INTE EN TAG FÖR TIDIGT! fan tagit typ 5 år att få upp en gravsten , de e fan tragiskt. Jag önskar man hade tagit tag i de själv som allt annat med så hade man kunna begravt henne i tåsjö och satt blommor osv. Men hon finns så djupt i mitt hjärta och mina tankar så egentligen behövs ingen grav för minnerna med momma vet jag att de e bara jag som barnbarn som fick eftersom jag var hos henne varje lov, varannan helg osv när jag bodde i åre/ösd och när jag bodde i Hoting så var jag där varje dag. Och alla i hoting säger själv att jag var mommaspiga och Momma älskade mig så mycket <3 ..

Kan berätta detta nu eftersom hon har dött iaf.
Kom ihåg när jag hade börja rökt . Så hade momma fått reda på det. (jag bodde i stan då) och sedan när jag kom till hoting så de första hon sa "Har du börjat på att Röckt'" jag svarade skamset "mm" sedan sa hon " Ja kom så går vi på pream och köp ett ciggpaket åt dej då! " hahah
FY FAN vad jag skämmdes när man skulle tända ciggen framför momma som man hade sån respekt för . ojojoj XD men idag kan jag titta tillbaka på det och skratta :P .. Hon var för speciell den lilla tanten.

vila i frid älskade momma <3 kommer alltid att älska dig :P

Nej nu ska jag ta och dricka lite kaffe och kolla på när älsklingen spelar och kanske passa på att vila ett tag medans melliz gör det :)

Hej svejs alla goa å¨glada


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar