29 juli 2012

Jag saknar er!

Ja nu är snart mamma hemma ifrån ösd. Och jag har gjort en liten överraskning till henne :) Lagat lite mat och  tänt ljus och sånt mys . så när hon kommer hem ska hon bara få slänga sig ner i soffan och mysa :) 

Nu när jag sitter här på min gammla bärbara data och har precis kikat igenom lite bilder så kom jag på att HELVETE vad jag saknar mina låssas syskon Ronja ,Wilma och Linus <3 
Fan bodde tillsammans i 5 år och sen POFF så försvann dom tillsammans med den "pappa" jag hade ..Men jag orkar verkligen inte att bli ännu en gång sviken av sånna .. HaTAR pappor! Ursh ! dom kan ställa till dom...

MEN .. Jag vet att jag har hittat en underbar pappa åt Melizza som aldrig skulle svika henne . Nej han skulle stå där och stötta henne i alla väder. Morgan är en underbar kille och en underbar pappa. Så eftersom jag aldrig haft en vettig pappa så måste våran underbara dotter på en <3 

Men nu får man inte glömma att jag har en underbar mamma som gör ett underbart jobb <3 Utan henne hade jag inte varit den jag är idag . Vilket jag är rätt nöjd med :) Jag har vänner, få ovänner, stort socialt nät, trygghet ,kärlek och framför allt så har hon lärt mig att laga mat som en riktig kock:)

Dopet närmar sig med och mammsen och jag ska göra smörgås tårta och Morgans mamma ville så gärna göra lite kakor :) så varför tacka nej när dom erbjuder sig så ? :) Dom e för snälla alltså ! Man känner sig så välkommen när man åker dit. Dom kramar om en och ber att man ska snart komma och hälsa på igen :) DÅ känner man sig verkligen omtyckt och hemma :) Gulligadom :) 
Idag så var vi och käka där, jag ,mogge och melliz . Vi fick potatisgratäng ,kött,sallad dricka och macka :) MUMS! :D

Nej nu ska jag hä på kaffet som är beställt av mammsen <3 Hej då:) 

5 kommentarer:

 1. Ser upp till dig:)2 augusti 2012 13:22

  Heej läser din blogg nästan varje dag. men varför tycker inte du om din "pappa"? vad har han gjort?:) och varför gjorde han och din mamma slut? Kram Sandra (Älskar din stil och din personlighet:))

  SvaraRadera
 2. hejsan . vet inte om de e felö att dra upp det här men . om man säger så här. ja han va otrogen att antal ggr emot min mamma. han ljög om saker för mig och när jag ställt upp så pass mycket för han å lånat ut pengar. köpte pressenter till hans biologiska barn osv och han behandlar mig så så blir jag arg. Självklart kan man inte styra över sina känslor men att vara ärlig tycker jag väl ändå inte är så svårt att vara? ..

  tack så mycket sandra för din feedback , men även jag har mina dagar och agerar inte alltid i de bästa :) men man lär sig av sina misstag :P .. Har du någon blogg?

  SvaraRadera
 3. så se inte upp till mig :P va nöjd med dig själv och lita på dig själv:)

  Man ska aldrig se upp till någon förutom sig själv. för alla vi har våra misstag och vi är bäst på att förstå dom själva :)

  Men tack :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tyvär ingen blogg, ingen aning vad jag ska skriva om :(. Är det inte jobbigt i bland att vara en ung mamma ?:) Gjorde det så ont som alla säger att föda?:)
   Kram <3

   Radera
  2. Okej , nej de försökte jag med innan jag fick barn men då hann jag som inte med :P .. glömmde alltid bort. men nu är de skönt att få sitta å skiva lite när lill jänta sover :)

   Nej absolut inte! jag njuter för varje sekund med min underbara dotter. Jag vet att vissa säger ja visst kan de va jobbigt . Men jag känner verkligen INTE så :) jag kunde ha haft de värre. ett kolikbarn, ett barn som är rätt spralligt osv osv. Men Melizza är så lugn å snäll :) Så hon har aldrig varit några problem. Om jag skulle veta att alla mina barn skulle bli som Melliz så skulle jag lätt kunna ha 10 till :)

   Jag tror jag hade ont innan ryggmärgsbedövningen. MEN de e absolut inte det man ska haka upp sig på. Det man ska tänka på är den första känslan när hon/han kommer ut. Det är en känsla som INGEN kan beskriva ! Helt ortoligt fylld med kärlek,glädje,lycka ja det finns inte ord. Så jag som så många andra har helt glömt bort hur "ont" de gjorde. Men om du ska ga barn , tveka aldrig att ta bedövning. Det är till där för att hjälpa :)

   Kram

   Radera