9 sep. 2012

Barnens dag

Halloj!

Och Goddagens!


Idag har vi varit på barnensdag med Märta och Mogge :)
Det var inte så speciellt mycket för oss eftersom lilla Melliz är så liten än , men det ver trevligt att träffa lite folk och sånt :)Melliz fick en jätte söt mössa av Märta som hon hade gjort själv. Hon är så jävla duktig på att sticka,sy,virka ja you name it! 
Sedan så fick Melliz även en ansiktsmålning :) Alla där tyckte hon var så söt och vi fick en massa glada blickar emot våran lilla missemjaoo

Vi var där dock inte så länge eftersom jag har Getingfobi och jag vill inte heller utsätta melizza för getingar. :P
Så vi tog en promenad hem, gick in lite på Time en sväng :) och sedan fortsatt man hemmåt :) 
Väl hemma så satt vi Melliz i sin NYA gåstol som hon fick av Bästis momma :) Den blinkar och låter och är så rolig :) 
Igår så gjorde vi inte så mycket speciellt ,var ,mest hemma hos Mogge och spelade lite tvspel medans Melliz sov. Sedan så lekte vi bara med henne och var även hem och hälsade på Gos momma :D
Kollade på Xfactor idag oxå! Jäklar  va bra de va :) Det är ett program som jag måste försöka följa :P .. Hoppas bara att det inte blir som idol..uttråkat... Det är väldigt mys att de se på tv på projektor ;D hehe *skryyt* fast man tappar väl de där längtan efter Bio eftersom nu kikar man ju på typ "bio" varje dag. Det var nog ett av de bästa köpen av älsklingen :)

Melliz Myser med pappsen <3

Ja annars har de väl inte hänt så mycket .
På torsdag ska jag ev till skolan och höra om mina studier. Jag är RIKTIGT nervös inför det . men jag hoppas det går an och att jag orkar gå klart. om inte ...NÅGON SOM HAR NÅGOT JOBB ÅT MIG?
Annars får jag väl börja jobba på Time och ha Älsklingen som chef ;D hohohoho
Nej men allting ordnar ju sig förr eller senare. Bara lite nervös om jag skulle få jobb efter skolan om jag är tvungen att ha jobba en vecka ledig en vecka jobb. Men man tjänar ju mkt pengar ;D
Så länge jag har mina små hjärtan så är jag lycklig <3Familjen betyder allt <3


JO! Igår så var vi upp till Mogges föräldrar och käkade middag. OMG va gott det va . Hans mamma hade gjort en GRYM kycklinggryta som är Mogges favoriträtt , vilket jag förstår nu :)
Hans mamma skulle ge mig receptet :)
Sedan så satt vi och drack kaffe,käka kaka och pratade . Vi var där säkert till klockan 9 . Men tiden går fort när man har roligt. Kan inte beskriva hur bra det känns att komma så bra överrens med dom :) . ex som när jag var hemma hos mogge sj(han va borta) och sedan ringde hans pappa och skulle klippa gräset och jag bjöd in han på kaffe efteråt. De e så en stor familj ska vara :) Eller som att Morgan kommer jätte bra överrens med Mamma :)
Självklart har väl alla familjer sina problem med ,Absolut ! MEN man får aldrig glömma bort att man har iaf varandra :)
Vi hade iaf jätte trevligt och roligt, framförallt åt Melizza som har börja låta som en indian ;D haha ..

Nej nu ska jag gå och mysa ner mig med min bästaste mamma ;D För jag är då inte rädd för att visa att jag ÄLSKAR min mamma :) sådeså ;D..

Kram på er alla fina ,snälla och gulliga människor
resten kan slänga sig i väggen :)

1 kommentar:

  1. å jag älskar dig... inget kan komma emellan oss.. <3 puss mamma

    SvaraRadera