29 sep. 2012

Spotta på du !

Jag tänker tillägna ETT inlägg till alla knivhuggare .
Detta är inte bara till EN utan till alla som har huggit mig i ryggen i hela mitt liv .


Jag har fått en ny riktlinje att ställa in mitt liv på och de är att suga åt mig allt positivt och lämna allt skit bakom mig !
Jag har inte tid att själv hålla på att sticka kniven i ryggen på folk som tror att jag tycker om dom.
Om jag inte gillar någon eller något handling någon har gjort säger jag de. Om det är svårt å ta så får man ju alltid ha i baktanke att det är ju ENDAST min åsikt. Sedan tror jag om man tar åt sig så hårt så finns de nog en liten sanning i det hela.

För gropen dom gräver kommer dom själva att ramla i så småning om så för mig så gör de ingen skadan.
Tack vare att jag har det liv jag har nu ex Underbar kille, underbar dotter som är så lugn och trygg och inget fel med , En mamma som jag kommer verkligen bra överrens med och som jag vet ALLTID ställer upp, en gudmor åt Melizza som är den underbaraste vän man kan ha . Helt vackra människor omkring mig som ex Janina,helena,Anna m. familj, Emma,Josefine,Jessica,Tobbe,Bobbo Klots och en massa andra som jag vet är så otroligt underbara människor... Ja tack vare att man är omgiven av sånna människor så rör det mig inte ryggen att en eller två har stuckit kniven i ryggen på mig som jag trodde jag visste vart jag hade dom .
"Ju mera ni spottar på mig , desto snabbare kommer jag att blomma" Det är verkligen ett citat som stämmer in i detta. Snacka om mig , titta på mig ja gör vad ni vill men bara så ni vet . Det är NI som missar tiden i era liv för ni är så upptagna på mig .
Jag tar vara för varje dag med min underbara familj.
Absolut att jag slänger ur mig nån mening ibland "fan den har ju blivit helt knäpp ju" men inget mer med det.
Jag tycker min familj/vänner är viktigare än vad jag skulle ens bry mig om någon annan . Men vissa har väl inte det tänket . Det är så fokuserade på att få vara med i "gänget" så dom gör precis vad som helst  Men När vi väl står där ensam med inga riktiga vänner så Skyll er själv! . Man kan inte bara kasta skit på andra innan man gjort rent framför sin egna dörr.

Sedan hur tror ni detta påverkar era barn?
När så mycket skitnack och hat talas i hemmet framför era barn? Hur tror ni deras uppväxt kommer bli?
TÄNK I ANDRA BANOR!

Jag vet att de finns folk som vill se mig /min familj rasa men det kommer aldrig att hända.
Istället vänder jag det till min fördel och bara växer om deras barnsliga beteende .
Jag kommer aldrig att vända min blick tillbaka på dom , nej för mina goda vänner går först och det finns inte plats för knivhuggare.
För mina vänner finns vid min sida från månad till år och det är dom jag vill ge min energi åt och även ser dom växa och få all lycka i framtiden .
Jag har inget hat i mig utan jag vill endast se de positiva i de människor jag älskar.

Kolla själv Det är är min största kärlek och min finaste skatt i mitt liv. Det finns inte en enda god anledning att ens bry sig om eller hålla på själv och bete sig illa .
Jag har allt jag kan önska i mitt liv och min tid går åt att ta hand om det jag Älskar mer än mitt egna liv.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar