6 feb. 2012

Länge sen ;D

Ja de märks att dagarna flyger förbi. De va ett tag sen jag skrev nu , men bättre sent än aldrig ;D ell hur? 

Så hur känns mammalivet? 

- Det känns kanon! Det känns som att det går bättre och bättre för var dag :) 
Man kommer liksom in i rollen :) 
Melizza är ju världens finaste och lugnaste med så de e inga problem :) 
Så kort å gott jag ÄLSKAR mamma livet :) 

Men sen finns de så klart nackdelar med ex med personer som är så avundsjuk att dom inte kan låta en va. 
Blir så jävla less på att folk inte bara kan låta lyckan få drabba andra , utan ego personer som vill ha att för sig själv. 

Aja orkar inte Gräva i de nå mer nu. 

Känns att man har lite xtra hormoner nu med. Både tar åt mig och blir mer arg än vad jag brukar bli . Jag brukar vara den där lugna personen som bara "aja låt dom hacka , jag vet att jag ändå är bäst,snyggast och perfekt på mitt egna sätt"  haha .. 

Nä jag får läsa lite Mia Törnblom böcker igen . Fick ju en grym bok av mamma i julklapp där Mia har "samlat" info av alla sina böcker. Så ska nog läsa ut den.. 
För snart lär de väl bara bli massa barn böcker :P

Sitter just nu och dricker lite kaffe med mammsen och lyssna på lite avslappnade musik . Jag är så glad att jag har en mamma som min. 
Känns så tryggt å själv vara mamma när jag har sånt stöd från min mamma. 
Hon finns alltid där om jag undrar nått, kommer med råd och tips och ställer alltid upp att passa lillan medans jag duchar eller vill ha lite "egentid" . För även den bästa mamma kan behöva få sin egna tid för att kunna va en bättre mamma sen :) 
Tror det är mycket därför jag inte deppat ihop som vissa andra gör . Utan jag ser bara positivt i graviditeten och efter :) 

Sen har många kommit fram till både mig och mamma och sagt att mamma ska backa å så , så hon inte lägger sig i , i min mamma roll .. 
Men jag tänkte klargöra lite för er alla nu att så är det verkligen inte ! :) Känns nästan värre när folk kommer och säger så för då uppfattar jag som att jag inte skulle kunna ta hand om Melizza som att jag skulle lämna över henne till mamma så fort jag inte orkar , VILKET JAG INTE GÖR! .. nej mamma vet att hon är momma åt Melliz och hon är världens bästa Momma med :) 

Så nu vet ni att alla som har sagt till mamma å kanske tänka på att backa osv.. Ni behöver inte säga till hur vi ska sköta mitt barn. Jag sköter Melizza perfekt och jag skulle aldrig låta någon ta över min mamma roll åt henne.  

The true Love

Jag är absolut inte sur ell så på er , men jag tyckte de va lättare att skriva här ist för att förklara för ALLA . 


Måste tacka och visa kläderna Melizza fick av Eldbjörk  och Stig erik <3 Taack !


Nej nu ska jag hoppas på att temperaturen har gått ner så man kan gå ut en sväng :) 

Kram på er alla 


2 kommentarer:

  1. jättebra att du påpekade d där med att ja ska backa, skulle aldrig ens vilja ta över för ja ÄR momma å så ska förbli. Självklart så finns ja där i alla lägen då du lr Melizza behöver mig, men d är ju så det ska vara, att man ställer upp för varann. Förstår inte hur folk ser på mig, tror dom ja är nån jäkla moralkärring, hmm... ja, då känner dom inte mig...
    Älskar dig å Melizza puss

    SvaraRadera
  2. bra skrivet mammsen ,, nej i familjen ska man finnas för varandra , och jag hoppas och vet att du jag och melizza kommer få lika starka band som du jag och momma <3

    Vi älskar dig med <3

    SvaraRadera