19 dec. 2011

Home !

Hur gick schemat jag hade lagt upp sen igår undara ni säääkert ;D ?

Så här gick de :

 1. Hoppas på att INTE vakna ont ,trött,illamående osv osv ( Det gick inte så bra :P .. mådde verklgen inte bra imorse, tror jag höll på att svimma och jag fick värsta svett atackerna på bussen, blev helt varm å sånt,, någon som kan veta varför det hände? )
 2. Prov i Arl företags budget. ( Johan hade inte fått provet , så idag kunde jag inte göra de men de ger mig mer till till att plugga mer på det, fast jag insåg att när jag väl läst på inatt så va de inte alls så svårt :) så jag hoppas provet är minst lika lätt )
 3. forstätta på lastbilskörkortet ( Ja de gick så där ... Jag klarade fortfarande inte sista repitionen men jag va nära iaf :) så det tar sig ! )
 4. göra klart fordonskranar häftet och hoppas att jag kan göra provet i veckan ( provet kommer inte förens i vår. Jag hann inte göra klart hela häftet men jag ska ge de ett till försök ikv kanske)
 5. kanske köra lite lastbil om jag hinner ( Njaaa Inte lastbil men jag körde hjullastare och kom på att jag ska försöka göra de teori provet i veckan så jag har hjullastar körkortet :) )
 6. Skita i alla som är störda på skolan så jag slipper ta åt mig och må psykist dåligt ( Kom på att varför ska ja bry mig i dom?! ,, har så många andra underbara vänner ! :)
Komma hem och ringa
    7. Försäkringskassan ang mammaledighet ( Gick aldeles utmärkt! ,, hon på försäkringskassan skulle skicka blanket till mig :) så det lät komma inom ett par dagar )
    8. Bostadsbidrag ( Det skulle mamma fixa imorn så de kan ja släppa :) )
    9. förlängt studiestöd (eftersom jag fyller 20 2012.) ( Obs! det har jag aldeles glömt :P .. men eftersom matte har åkt tillbaka till ösd nu så kan jag ändå inte ringa för vi har ingen hem telefon och jag har inga pengar på mobilen  men det är ingen brådska heller)
   10. Ringa polisen ang "misshandeln" ( tror jag skippar d helt , dom får ringa till mig ist om de e nå ! )

Har ont som tusan under brösten , typ vid revbenen,,, tror de är för att alla organ trycks åt sidan och jag växer .. men jobbigt att sitta upp :( .. blää ...

Nej nu ska jag vila lite med tv som underhåller mig :)

Kram på er alla :)

p.s
En kanon Jul film är nya Ice age's julfilm ! LOVE IT!

God Jul allihopa :)

2 kommentarer:

 1. men barnmorskan skulle ju skicka in ditt moderskapsintyg va? å då brukar ju försäkringskassan skicka ut blankett,om de är den för å räkna ut sin inkomst du menar?

  Sen de me att bli alldeles varm å så,de känner ja igen :P
  Men försök å se till å få den sömn du behöver,man mår rätt piss av att ha sovot för lite när man ska upp å jobba/skola.

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Jo men eftersom jag är student så behövde jag en annan blankett :P .. men det ordnade sig snabbt.

  ja de e skit läskigt , har aldrig haft så förr .. jo sen är de inte så lätt att sova vissa nätter , för de blir som mer att jag inte riktigt får ut min nattsömn nu för tiden..


  kram kram

  SvaraRadera