3 dec. 2011

Vecka 32

 Idag går jag in i vecka 32 :)
känns skit härligt , nu är det bara ca 60 dagar till bf :)
Tänk att tiden går rätt snabbt iaf, men de är en ständig längtan !

Kollade på Teen mom idag på mtv.. visst att dom är 16 år . Men jag förstår dom verkligen inte . Om dom behåller borde de ju finnasnågon längtan efter ett barn. Men de flrsta där tycker jag verkar som idioter.

Hur kan man förlita sig allt på föräldrarna tex.. jag skulle aldrig begära att mamma SKA vara hemma med mitt barn. Jag inser att jag kommer inte kunna gå ut när jag vill , men det är inget jag mår dåligt över .
Jag har redan tagit på mig ett stort ansvar att vara gravid och det är ju ännu större när bebis kommer och de tycker jag man måste ju förstå! .. men inte vissa ..

Äh , jag ser ju hur man INTE ska vara som förälder iaf.,. Jag vet att jag kommer bli en toppen mamma som kommer alltid finnas där för min lilla flicka .

Min mening med livet (som de känns nu) Vara den bästa mamma jag kan och då vet jag att de räcker :)

3 kommentarer:

 1. Är intressant och läsa din blogg :)
  om graviditeten, och allt som händer runt omkring.
  Känner dig ju inte så bra, men då man nu sitter o läser om vad du skriver så garantera jag att du kommer bli en suverän mamma. Du verka alltid så positiv, vilket är bra. Sen så är de inga tvivel om att du kommer "misslyckas" som mamma. Du är omtänksam och snäll, sen har du även glädjen, kärleken och allt som man kan ge sitt barn. Nu låter de precis som att jag har barn själv, och vet exakt hur de är. men de gör jag inte. Ville bara komma fram till att du kommer bli en super bra mamma :)

  SvaraRadera
 2. Vecka 32 redan :o Snacka om att tiden går fort :) Du kommer bli en superbra mamma Ronja!

  SvaraRadera
 3. Jennie : Tycker du verkligen det?? Vilken tur , när jag läser så kommer alltid tankarna upp" vem vill läsa sånt här skit, detta är ju inget intressant" haha ,, men man kanske lär sig med tiden att blogga.
  Tack så mycket för dom fina orden som mamma iaf ,, det värmer :)

  Jenny : jaa men nu går tiden bajs sakta tycker jag :P haha

  SvaraRadera